آموزشگاه آشپزی ماه در خیابان مصلا اصفهان فعالیت میکند و بهعنوان یکی از قدیمیترین آموزشگاهها از سال 60 کار خود را با آموزش آشپزی و شیرینی پزی شروع کرد. این مرکز همواره خدمات نوینی را ارائه میکند، بهعنوانمثال با توجه به تقاضای دورهی قصاب، جهت مهاجرت به کانادا و استرالیا و نیوزلند این مرکز از سال 91 این آموزش را شروع کرد.اعطای دیپلم سرآشپز طلایی نیز خدمت دیگری است که طی این دوره، نوآوری تازهای در صنعت شیرینی پزی و آشپزی رخداده و دانش نوینی را با علم تهیه مواد، ترکیب و نگهداری آنها ارائه میدهند. در طراحی این دوره نگرشی متفاوت و خلاقانه برای حرفهی آشپزی اتخاذ شده.کلیهی مهارتهای وابسته به آشپزی و صنایع غذایی مثل آشپزی درجه 1، آشپزی درجه 2، غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آشپزی مخصوص روز و غیره در این آموزشگاه تدریس میگردد. در آموزشگاه ماه، مهارتهای محبوبی مثل تختهکاری و کبابزنی را برای خانمها و آقایان در نظر گرفتهاند و در هر دوره تعداد زیادی از متقاضیان شرکت میکنند و این مهارت را بدست میآورند.به گفتهی این مرکز، سطح آموزشها در حدی است که هنرجویان نهتنها به راحتی آزمونهای فنیوحرفهای را پاس میکنند، بلکه میتوانند وارد بازار کار شوند و به درآمدزایی بپردازند. فعالیتها همکاری با مجله آشپزی مثبت و سرآشپز تألیف بیش از بیست جلد کتابهای هنر آشپزی عالیجناب برگزاری بیش از 15 دوره مختلف زیر نظر سازمان فنیوحرفهای ارائهی مدرک و گواهینامهی رسمی تدوین منوهای جدید و متنوع برای رستورانها آموزش نیروهای بیتجربه و کمتجربه و باسابقه در محل کار ارائهی فرمولاسیون برای محصولات جدید کارخانهها مشاوره و راهاندازی رستوران، کافیشاپ، دسر سرا و شیرینی سرا انجام اقدامات مرتبط با فرهنگسازی برای بهبود سبک زندگی مردم مشاوره و معرفی افراد خبره برای راهیابی به بازار کار